Op zoek naar collectie wand?

collectie wand
Introductie van kunstcollectie wand en vloerkleden onder exclusief label Marc Mulders DESSO Desso.
23 mei 2013. Tapijtfabrikant Desso brengt in samenwerking met kunstenaar Marc Mulders een exclusieve collectie wand en vloerkleden op de markt onder het label Marc Mulders DESSO. Met deze nieuwe hoogwaardige collectie kunnen consumenten de kunst van Marc Mulders in huis halen.
Mosa stelt nieuwe collectie keramische wanden voor: Mosa Murals architectura.be.
Met Mosa Murals heeft tegelspecialist Mosa een collectie gecreëerd die subtiele kleurtonen, verrassende formaten en elegante glansgradaties afwisselt. De nieuwe online tool Mosa Pattern Generator moet als gids dienen bij het zoeken naar een unieke keramische wand voor de klant.
Swift wand E Collectie kasten en tafels.
Om uw interieur helemaal compleet te maken, zijn er ook bijpassende salon en eetkamertafels leverbaar bij de kasten uit de Swift Serie. Alle producten uit de collectie Swift. Swift wand H. Swift wand G. Swift wand E. Swift wand F.
Wand met shirts uit eigen collectie Antwerpen Regio HLN.
Net als in Brussel heeft Antwerpen een wand met truitjes uit de collectie van Vince in een designmeubel. Eentje van Lukaku van Everton, maar ook eentje van Fellaini en een Servisch truitje van Kolarov, ploegmaat van Kompany bij Manchester City.
Woonkamermeubelen Opbergmeubelen Vandermeeren Interieurs.
Heb je een open kast nodig om je boeken te etaleren of juist een grote gesloten kast om al het speelgoed te maskeren? Een inloopkast om s ochtends door je collectie te flaneren of een ladekast om je ondergoed en sokken in te sorteren?
Arte muurbekleding.
de ultieme verfijning in muurbekleding Menu. Verander uw taal of land. Uitgebreid zoeken Uitgebreid. In de media. Favorieten Staalaanvragen Instructiefilms. de ultieme verfijning in muurbekleding. Flavor Paper for Arte. Bekijk onze instructiefilms. Collectie Focus Dessin Facet. Let's' stay in touch!
Watervaste muurbekleding plafond en wanden met motief in hoge resolutie Dumapan Dumaplast.
Watervaste muurbekleding met druk in hoge resolutie. Dumapan is ons standaardgamma van watervaste wand en plafondpanelen uit kunststof. SMP staat voor synchronized multicolour printing, waarbij onze hoogtechnologische drukmachine in hoge resolutie van 360 dpi fotorealistische beelden kan drukken op onze producten.
Wood4walls. Wood4walls.
De collectie bestaat uit 3 lijnen die allen een ander houttype gebruiken en een typische paneelstructuur hebben. Op die manier is er een oplossing voor elk interieur. Van accentmuren en volledige wanden in privéwoonsten tot bars over restaurants en plafonds in kantoren, zo veelzijdig als de collectie is het gamma aan inspiratie.

Contacteer ons