Op zoek naar collectie wand?

collectie wand
Pvc-tegels met natuursteen-look voor wand én vloer? Het kan!
Ben je dolverliefd op de uitstraling van natuursteentegels, maar minder enthousiast over het onderhoud dat ze nodig hebben? Deceuninck maakt komaf met je dilemma! Deceuninck Decoramic Premium is een gloednieuwe collectie wand en vloertegels die de look van natuursteen combineren met het onderhoudsgemak van pvc.
Alphenberg Luxe en unieke leren collectie wanden, vloeren en bekleding.
Wie voor leer kiest weet dat het een slow materiaal is dat niet zomaar uit de fabriek komt rollen. Daarom vraagt werken met leer om extra zorgvuldigheid, niet alleen naar de klant toe maar ook wanneer het gaat om de keuze van collegas, partners en leveranciers.
Watervaste muurbekleding plafond en wanden met motief in hoge resolutie Dumapan Dumaplast.
Watervaste muurbekleding met druk in hoge resolutie. Dumapan is ons standaardgamma van watervaste wand en plafondpanelen uit kunststof. SMP staat voor synchronized multicolour printing, waarbij onze hoogtechnologische drukmachine in hoge resolutie van 360 dpi fotorealistische beelden kan drukken op onze producten.
Introductie van kunstcollectie wand en vloerkleden onder exclusief label Marc Mulders DESSO Desso.
23 mei 2013. Tapijtfabrikant Desso brengt in samenwerking met kunstenaar Marc Mulders een exclusieve collectie wand en vloerkleden op de markt onder het label Marc Mulders DESSO. Met deze nieuwe hoogwaardige collectie kunnen consumenten de kunst van Marc Mulders in huis halen.
Mosa stelt nieuwe collectie keramische wanden voor: Mosa Murals architectura.be.
Met Mosa Murals heeft tegelspecialist Mosa een collectie gecreëerd die subtiele kleurtonen, verrassende formaten en elegante glansgradaties afwisselt. De nieuwe online tool Mosa Pattern Generator moet als gids dienen bij het zoeken naar een unieke keramische wand voor de klant.
Wood4walls. Wood4walls.
De collectie bestaat uit 3 lijnen die allen een ander houttype gebruiken en een typische paneelstructuur hebben. Op die manier is er een oplossing voor elk interieur. Van accentmuren en volledige wanden in privéwoonsten tot bars over restaurants en plafonds in kantoren, zo veelzijdig als de collectie is het gamma aan inspiratie.
Producten Beddeleem.
JB ABSORB WALL. Gamma akoestische wandoplossingen. Lees meer over JB ABSORB WALL. Lees meer over JB COOL. Lees meer over JB LOCKERS. Lees meer over JB CUSTOM. Lees meer over JB STORE. Lees meer over JB CLAUSTRA. Akoestische volle wand.
Collectie Orange Meubis.
Open op zondag. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze beste aanbiedingen en de laatste interieurtrends? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Je krijgt er een kortingsbon ter waarde van 10 bovenop! Advies of hulp nodig?

Contacteer ons