Op zoek naar collectie wand?

collectie wand
Naadloze wanden SENSO Gietvloeren.
Gewonnen uit een groeve en vermengd met bindmiddelen wordt het naadloos op de wand aangebracht. Lees meer over de herkomst. Edward van Vliet. Verrijk de robuuste Wall Covering met de prachtige bloempatronen van topdesigner Edward van Vliet. Kies uit diverse dessins en formaten en laat ze terugkomen als watermerk. Bekijk hier meer van zijn collectie.
GAM BE_nl VAL fixe pour porte pivotante VAL vaste douchewand voor zwaaideur Allibert Belgique.
Omkeerbare vaste wand. Dikte van het glas 4 mm. Afmetingen: 78-80 x 185cm. Toevoegen aan mijn selectie. Afmetingen: 78-80 x 185cm. Glastekening: Sérigraphie Horizontale. Toevoegen aan mijn selectie. Afmetingen: 88-90 x 185cm. Toevoegen aan mijn selectie. Afmetingen: 88-90 x 185cm. Glastekening: Sérigraphie Horizontale. Toevoegen aan mijn selectie. Aucun produit dans la même gamme. Geen documentatie beschikbaar. Volledige collectie van verchroomde messing opbergaccessoires voor badkamers De technische fiche bekijken.
Wandtapijt Wikipedia.
De grootste collectie Vlaamse wandtapijten is in het bezit van de Spaanse Kroon. In de collectie bevinden zich ruim acht kilometer Vlaamse wandtapijten. Voor het huwelijk van Felipe werden 80 grote tapijten uit de reserve gehaald om het Koninklijk Paleis te versieren, slechts een klein deeltje van de wereldberoemde collectie.
Arte muurbekleding.
de ultieme verfijning in muurbekleding Menu. Verander uw taal of land. Uitgebreid zoeken Uitgebreid. In de media. Favorieten Staalaanvragen Instructiefilms. de ultieme verfijning in muurbekleding. Flavor Paper for Arte. Muurbekleding voor de projectmarkt. Bekijk onze instructiefilms. Collectie Focus Dessin Facet.
Watervaste muurbekleding plafond en wanden met motief in hoge resolutie Dumapan Dumaplast.
Watervaste muurbekleding met druk in hoge resolutie. Dumapan is ons standaardgamma van watervaste wand en plafondpanelen uit kunststof. SMP staat voor synchronized multicolour printing, waarbij onze hoogtechnologische drukmachine in hoge resolutie van 360 dpi fotorealistische beelden kan drukken op onze producten.
Santana: Dé referentie in kurkvloeren en kurkwanden.
Ontdek de collectie. Kies je stijl: van kurk met de looks van natuursteen of designs met een eigentijds tot klassiek karakter. Ontdek de collecties. Welke stijl je ook verkiest, wandtegels ademen een ongeëvenaarde natuurlijke charme en tijdloze eenvoud uit. Ontdek de collecties.
muurbekleding Decadt Houthandel.
maestro heeft een gamma wandpanelen met houtdecoren, die op latten bevestigd worden met nagels of nieten. zie website: www.maestro-panel.be/nl/. panidur heeft een gamma wandbekledingen met laminaatafwerking zeer stootvast om op muren te bevestigen met een latwerk, zowel gewone als Aqua badkamer.
Schenk wand en vloerafwerking bv: Collectie.
DE VEELZIJDIGE VLOEREN collectie VAN tarkett. De complete Tarkett collectie vind je bij jou in de buurt. Met alle kleuren en designs binnen handbereik vind je beslist de vloer die helemaal is afgestemd op jouw woonstijl. We ontmoeten u graag in onze winkel in Rotterdam. Schenk wand en vloerafwerking B.V.

Contacteer ons