Zoeken naar Wandklok Woodpecker

Wandklok Woodpecker
Karlsson Wandklok Woodpecker online kopen BESLIST.nl Lage prijs.
Afmeting: Ø 40 cm Materiaal: MDF Stroomvoorziening: 1 AA batt. bijgeleverd Kleur wijzerplaat: wit Kleur wijzers: zilver Garantie: 2 jaarWandklok Karlsson Woodpecker heeft een apart ontwerp in de vorm van een boom die omringd is met takken. De bewegende specht geeft een verrassend en speels effect aan deze moderne klok. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Karlsson Sensu wandklok Kleur: goud.
Moderne wandklok Woodpecker Karlsson wandklokken Design shop Decoraza.
Toon alles uit deze categorie. 09/298 04 17 9u-18u. 495, Gratis bezorging vanaf 50., Karlsson wandklok Woodpecker Tube. Karlsson wandklok Woodpecker Tube. 99.95 EUR 9995., Niet meer verkrijgbaar. 99.95 EUR 9995., Opgeven voor een melding wanneer dit product weer in voorraad is.
Karlsson klok Woodpecker plastic Brown online kopen BESLIST.nl Lage prijs.
Afmeting: Ø 40 cm Materiaal: MDF Stroomvoorziening: 1 AA batt. bijgeleverd Kleur wijzerplaat: wit Kleur wijzers: zilver Garantie: 2 jaarWandklok Karlsson Woodpecker heeft een apart ontwerp in de vorm van een boom die omringd is met takken. De bewegende specht geeft een verrassend en speels effect aan deze moderne klok. Karlsson wandklok Mister White numbers Hout.
bol.com Karlsson Woodpecker Wandklok MDF Ø40cm Wit.
De open face wandklok Woodpecker van Karlsson is een echt klassieke eye-catcher. Deze klok is bijzonder doordat het model geinspireerd is op een boom met een vogel. Een zeer speelse klok die gemaakt is van MDF, een diameter heeft van 40cm en een diepte van 4cm.
Karlsson Woodpecker Wandklok 42 cm Wit.
Karlsson Woodpecker Wandklok 42 cm Wit. Karlsson Woodpecker Wandklok 42 cm Wit. Als je naar deze Woodpecker wandklok van Karlsson kijkt zul je bijna de specht tegen de boom aan horen tikken. Je kamer wordt zeker opgefleurd met dit vrolijke design.
bol.com Karlsson Woodpecker Wandklok MDF Ø40cm Bruin.
De open face wandklok Woodpecker van Karlsson is een echt klassieke eye-catcher. Deze klok is bijzonder doordat het model geinspireerd is op een boom met een vogel. Een zeer speelse klok die gemaakt is van MDF, een diameter heeft van 40cm en een diepte van 4cm.
Wandklok Woodpecker MDF Wit Karlsson LiL.nl.
10% extra korting met kortingscode: Lente. 10% extra korting met de kortingscode: Lente. Wandklok Woodpecker Rond Wit/Zwart. Wandklok Woodpecker Rechthoek Wit/Zwart. Wandklok Woodpecker Rechthoek met slinger Donkerbruin/Zilver. Wandklok Woodpecker Rond Donkerbruin/Zilver Uitverkocht. Wandklok Woodpecker Rond Wit/Zwart. Meer dan 10 stuks?
Karlsson Woodpecker kopen? Frank.
Persoonlijk en betrouwbaar. Deze wandklok van Karlsson is sierlijk en speels tegelijk, dankzij het unieke uiterlijk dat door BOX32 Design is ontworpen. Hij maakt gebruik van één AA-batterij en brengt een informele sfeer teweeg in uw leefomgeving. Natuurlijk kunt u De Karlsson Woodpecker gemakkelijk aan de muur bevestigen.

Contacteer ons